torsdag 6 september 2007

Ett världsmästerskap i det tysta

Mindre än en dag kvar till ridån årets absolut största idrottsevenemang går upp inför en miljardpublik världen över. Ändå känns det som ett relativt okänt evenemang här i sverige, men på många många platser, inte minst utanför europa väntar flera, med mej inkluderat, med spänning på morgondagens avspark mellan Frankrike och Agentina. Hur pass välinformerat det svenska folket kommer hållas genom svensk media återstår att se. Enköpingsposten och Trelleborgs Allehanda undantaget dock, de är alltid tidiga med att rapportera matnyttigt om rugby för dessa två städers läsare.

Under tiden kan vi alla roa oss med att läsa om fotboll, fotboll och åter fotboll i dagspressen. Det är bara att följa med DN, DN, DN, SVD

Okej jag måste erkänna att det kanske har varit en lite bitter underton i det sista stycket men för att få folk att upptäcka bloggen måste den marknadsföras och fotboll är det folk gärna läser om. Jag hoppas i allafall att den som nu hittar hit fortsätter besöka bloggen för att informeras om den enda idrottshändelsen som betyder något för mej och andra rugbyfanatiker.

Återkommer med en kortare introduktion inför avsparken senare. Tills dess rekomenderar jag att ni rattar in någon av följande kanaler imorgon kväll klockan 21 - Viasat Sport 1, Tv5 monde (fransk sattelit och kabelkanal), DSF (tysk sattelitkanal).

Inga kommentarer: